Illa vol enterrar la sobirania de Catalunya amb la complicitat d’ERC

162

L’adn trist i avorrit  de Salvador Illa (PSOE) es enterrar la Catalunya sobirana amb la complicitat d’ERC. “Còmplice: persona que ajuda a algú  a cometre un delicte” (Diccionari de la llengua catalana). Aquest es el gran objectiu de Isla, perdó, Illa.

La resistència s’aixeca dins ERC pel seu pre acord amb el PSOE. És un debat desigual perquè els resistents republicans, demòcrates i catalanes xoquen davant un mur configurat per les estructures de l’estat espanyol i centralista que disposa del suport d’uns media subvencionats, i amb una cúpula d’ERC que renuncia a la independència per un plat de llenties. Resistents fan sentir la seva veu crítica a les xarxes…

1.- El financement singular s’assoleix amb la independència. Carallots.

2.- La imatge d’Illa a un cementiri fent d’enterrador, amb el col·laboracionisme d’ERC, deixa clar que el seu objectiu comú es enterrar l’independentisme català.

3.- Es divulgua el nou significat de les sigles d’ERC:España recupera Cataluña”

4.-També es divulga l’encertada frase dedicada a Illa. “Si Illa no es catalanista es espanyolista. Molt espanyolista”.

5.- “Última hora. Francesc Macià i Lluís Companys es donen de baixa d’Esquerra”.

6.- Davant la pressió part d’un grup de periodistes, qui signa contesta en pla de conya… “Com vull continuar dins el grup confesso: estic a favor d’Illa perquè està en contra de la sobirania de Catalunya i a favor del repressor 155 contra Catalunya i les seves institucions nacionals. Viva la Cataluña regionalista y provinciana” .“Conya: broma” (Diccionari de la llengua catalana). Sí, Illa proposa una Catalunya espanyola, regionalista, provinciana, a imatge del què es ell mateix.

Comparteix aquesta entrada