PSOE / ERC?… que us bombin!

125

L’espanyolíssim Salvador Illa (PSOE, manifestant-se impúdicament amb la franquista Sociedad Civil Catalana, anti sobiranista, contrari a l’amnistia, pèssim ministre de Sanitat…) + Marta Rovira (ER sense C) = 155.

2.- La via de l’article 155 imposa la repressió contra Catalunya i les seves institucions nacionals que aspiren legítimament i democràticament a la plena sobirania política. Com tota nació. Però Illa i els seus no reconeixen el caràcter nacional del poble català. La povinciana Rovira i els seus s’afegeixen als superats plantejaments d’Illa que propugna una Catalunya regionalista i provinciana.

3.- En paraules d’un bon polític i home honrat com Xavier Trias (a qui PSOE i PP li han tallat el cap)… “que us bombin” aplicat als mediocres Jaume Collboni, Salvador Illa i els titelles servils a l’espanyolisme com l’actual i també mediocre cúpula dirigent d’ERC. “Que el bombin! Expressió emprada per a engegar algú” (Diccionari de la llengua catalana),

4.- I com tot el que comença molt malament acaba pitjor poden fer-se ara algunes profecies. Les legislatures a Espanya i Catalunya seran tan convulses que acabaran abans d’hora i els suposats “acords” entre PSOE i ERC seran fum asfixiant. El PSC d’Illa perdrà definitivament la poca personalitat política que li queda i serà sotmesa al PSOE centralista i defensor de la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco. L’ERC de Marta Rovira esdevé un altre partit espanyol que per obtenir un suposat “financement singular” renuncia a una Catalunya independent, serà engolida pel PSOE i es mourà entre el seu funeral com teòrica formació independentista i la revolta interna que provocarà canvis en la cúpula del partit. Junts de Carles Puigdemont superarà les trampes que establirà el règim espanyol i és reafirmarà com la gran força catalana independentista.

Comparteix aquesta entrada