Illa, amb la complicitat penosa d’ERC, vol presidir Catalunya  per imposar la repressió del 155

139

Salvador Illa (PSOE), compta amb la necessària complicitat de l’actual cúpula d’ERC, per esdevenir president d’una Generalitat desnaturalitzada, regional i provinciana. Això  passa per imposar a Catalunya la repressió de l’article 155 de la Constitució que implica la intervenció del Govern espanyol en la democràtica actuació de les institucions nacionals catalanes.

2.- L’adn i la historia d’Illa és la d’un personatge d’un activisme espanyolista forassenyat. Sempre vol imposar la via del 155 contra Catalunya i les seves institucions nacionals. Sempre el discurs d’Illa és simplista, característic d’un vulgar delegat de la Moncloa, que tracta Catalunya com una regió provincial i rebutja que Catalunya és una nació amb dret a l’autodeterminació i a la sobirania política i econòmica. Sempre es manifesta públicament al carrer amb organitzacions espanyolistes lligades al  règim franquista com PP, VOX, Sociedad Civil Catalana, els difunts Ciudadanos, alguns medis de comunicació ben subvencionats… Sempre Illa és aquest individuo gris i trist que forma part d’un PSOE que llença el republicanisme, fins i tot l’espanyol, a la paperera de la història i que defensa la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco en la figura desprestigiada de Juan Carlos I, pare de Felipe VI. Tampoc cal oblidar que l’Illa del 155 es un dirigent del PSOE dels GAL, sobre els quals es tant covard que mai diu res d’aquest grup para policial i antidemocràtic.

3.- Salvador Illa, que demostra la seva mala gestió en els càrrecs públics que ha ocupat, confia que per ocupar la presidència de la Generalitat pugui comptar amb els partits d’Ada Colau, pèssima alcaldessa de Barcelona, i de Pere Aragonés, un limitat president de la Generalitat.

4.- ERC dictarà la seva penosa sentencia de mort política com partit històric, demòcrata i independentista si fa president a Illa que sobretot és un espanyolista activament contrari a la sobirania i la independència de Catalunya. La cúpula i la militància d’ERC han de tenir en compte que la suma de Junts (35) i ERC (20) son 55 escons, mentre que la suma de PSOE (42) i Comuns (6) només son 48 escons. Alhora cal tenir en compte la força d’ERC (7 escons) i Junts (7 escons) al Congrés de diputats on el PSOE governant (137) te menys escons que el PP (127).

Comparteix aquesta entrada