ERC còmplice de l’espanyolisme, anti sobiranisme i fals progrés de l’irresponsable Salvador Illa

123

La forta crisi interna d’ERC apunta a un suïcidi polític d’aquest partit si es confirma que admet a un irresponsable / inepte Salvador Illa (PSOE) com president de Catalunya malgrat el seu fals progressisme, l’espanyolisme, l’anti sobiranisme català. “IRRESPONSABLE: Que obra a la lleugera, sense tenir en compte que es responsable dels seus actes” (Diccionari de la llengua catalana).

2.- La cúpula (quina cúpula?) d’ERC està disposada a trencar la unitat independentista i a fer president de la Generalitat de Catalunya a un personatge polític fosc com Illa que defensa un fals progressisme. Donar suport o justificar al partit (PSOE) dels GAL (crims d’estat) no es progressisme. Impulsar amb el franquista PP la repressió del 155 contra Catalunya i els seus drets i llibertats nacionals no és progressisme. Millor dit, és un retrossés en els àmbits social, econòmic, nacional, polític.

3.- Salvador Illa destaca pel seu públic activisme espanyolista. Els seus discursos i els documents fotogràfics d’anys i anys demostren que l’espanyolisme forma part del seu adn personal i polític. Illa, i Miquel Iceta entre altres, s’ha manifestat i es manifesta amb partits i organitzacions com PP, Ciudadanos i Sociedad Civil Catalana que es caracteritzen pel seu combat contra la presencia del català en la vida quotidiana i institucional  de Catalunya.

4.- Salvador Illa és un grans responsables de que el PSOE hagi llençat el republicanisme i el federalisme a la paperera de la historial. Destaca pel seu rebuig a la legitimitat del dret d’autodeterminació dels pobles com Catalunya.

Comparteix aquesta entrada