L’espanyolisme, des de PSOE a VOX, actua de manera anti constitucional i falangista contra Catalunya

338

L’espanyolisme, des de PSOE a VOX, actua de manera anticonstitucional i falangista contra els drets i les llibertats de Catalunya. “Falangista: relatiu o pertanyent a l’organització política Falange Espanyola” (Diccionari de la llengua catalana)

2.-  VIOLACIO DE LA CONSTITUCIÓ. L’espanyolisme, des de PSOE a VOX, viola sistemàticament la Constitució espanyola. El text constitucional (article 10.2) estableix: “Les normes relatives als drets fonamentals i a les llibertats que la Constitució reconeix s’interpretaran de conformitat amb la Declaració Universal de Drets Humans i els tractats i acords internacionals sobre les mateixes matèries ratificades per Espanya”. El mateix text (article 96.1) estableix: “Els tractats internacionals vàlidament celebrats, un cop publicats oficialment a Espanya, formaran part del seu ordenament intern”.

3.- VIOLACIÓ DELS DRETS HUMANS. Contra el que pregona l’espanyolisme, des de PSOE a VOX, cal deixar clar que la Constitució ha de ser interpretada i aplicada segons la Declaració Universal i els tractats internacionals mencionats. El rei d’Espanya va signar l’Instrument de Ratificació d’Espanya del Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics (aprovat per Nacionms Unides,  Nova York, 19/12/1976) que es vigent com consta en el BOE (30/04/1977). Hi ha dos signants mes: Marcelino  Oreja Aguirre (ministre d’Afers Exteriors) i Fernando Arias-Salgado y Montalvo (secretari general tècnic d’Afers Exteriors).

4.- VIOLACIÓ DELS DRETS HUMANS. L’espanyolisme, des de PSOE a VOX, a més, s’oposa per terra, mar i aire )  a posar les urnes per realitzar el referèndum  d’autodeterminació i a reconèixer el seu valor perquè considera que votar en un referèndum d’autodeterminació és un delicte que ha de ser castigat. S’oposa a les urnes amb l’”a por ellos”;  la persecució i desqualificació judicial, policial i mediàtica subvencionada; la poli patriòtica; les clavegueres de l’estat; l’empresonament i l’exili; el Catalangate. Però un fet públic i notori fou apallissar les persones que anaren a votar i la recerca policial d’urnes per trencar-les.

5.- VIOLACIO DE LES URNES. L’actuació de l’espanyolisme, des de PSOE a VOX, sintonitza i combrega amb José Antonio Primo de Rivera.  El feixista José Antonio, en el seu discurs a l’acte de fundació de Falange Española (29/10/1933), diu: “El ser rotas es el más noble destino de todas las urnas”. 

6.- COMPLICITAT PSOE / ER. I ER? El partit d’Oriol Junqueras, Gabriel Rufián, Pere Aragonés demostra cada dia el seu retorn al regionalisme del passast i la seva complicitat amb el PSOE. Dona suport polític i parlamentari al PSOE de Pedro Sánchez, Miquel Iceta, Salvador Illa. El PSOE dels GAL, el 155, les clavegueres de l’estat, el Catalangate. El PSOE que viola la Constitució, el dret d’autodeterminació, els drets i les llibertats de Catalunya. El PSOE que requisa urnes i que rebutja el referèndum.

Comparteix aquesta entrada